Nav toggle

Cube Zero - Gent

De betere escape games in Gent

Nu boeken

 

Welkom bij Cube Zero Escape Rooms!

Duik in een wereld van Mysterie en Avontuur!  

Op zoek naar een spannende uitdaging met je vrienden, familie of collega's? 
Jullie zijn aan het goede adres!

Je staat op het punt om aan een reis te beginnen vol raadsels, geheimen en onverwachte wendingen. 

Bij Cube Zero combineren we meeslepende verhalen met uitdagende puzzels om jou en jouw team een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen.

Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen.
Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. 

Of je nu een doorgewinterde escape game veteraan bent of voor de eerste keer probeert te ontsnappen, er wacht je een ervaring die je niet snel zal vergeten.

 

Ben je klaar ovor het avontuur? Boek nu je kamer en ontsnap even aan de alledaagse realiteit!

   

Vijf escape games staan op jullie te wachten!

We beschikken over vijf escape rooms, wat wil dit zeggen?
Ben je slechts met twee? Je kan zeker bij ons terecht!
Grote  groepen kunnen bij ons genieten van een escape ervaring,
of het nu voor een teambuilding of een vrijgezellen is, of gewoon een fijne tijd samen.
Door onze vijf games kan je immers tot en met 38 spelers samen van start gaan!  

Boek nu jullie avontuur in een van onze kamers! 

 

 !!! GROOT NIEUWS !!!

Een nieuwe escape room wacht op jou! 

 

 Liefhebbers van escape rooms, opgelet! We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan onze escape room 'familie' aan te kondigen... 

 'T CACHOT!

Jullie zijn vooraanstaande journalisten en hebben onlangs corruptie binnen de stadspolitie aan het licht gebracht...
Als vergelding ben je erin geluisd voor een misdaad die je niet gepleegd hebt, daardoor zitten jullie onterecht vast in de 'Stalen Vesting'

 

Na enkele dagen ken je de dagindeling van de bewaking,

en er is één moment waar jullie alleen zijn,

één moment om jullie kans te wagen, 

één moment om de camera's uit te schakelen, 

één moment om te ontsnappen!  

 

 

Nu boeken

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Gent? Gent wordt autoluw. Gelukkig kan je de wagen nog steeds vlakbij parkeren in Parking Vrijdagmarkt of Parking Reep. Als alternatief kan je ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Zowel Station Dampoort en tramhalte Korenmarkt (tramlijn 1) bevinden zich op wandelafstand.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. Tot 8 personen kan je terecht in Escape the Asylum. We beschikken over 6 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens twee volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!

Icoondifficulty

De games staan van makkelijk naar moeilijk gerangschikt op onze website. Te beginnen bij 'Escape The Freakshow' en als moeilijkste 'Escape The Asylum'